Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علی فتح الله زاده با اشاره به اتفاقاتی که پیرامون باشگاه استقلال رخ داده و بخشی از سهام این تیم قرار است واگذار شود، نگاهی به گذشته کرد و گفت: سال ۸۷ در سالی که ای اف سی الزام کرد باشگاه‌ها خصوصی شوند ۲ و نیم درصد از سهام واگذار شد.

وی ادامه داد: اگر این مهم اتفاق نمی‌افتاد همان سال حذف می‌شدیم و این کار درستی بود که علی آبادی انجام داد و ۵۰۰ سهم از ۱۰۰ هزار سهم به اعضای هیات مدیره واگذار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باشگاه پرسپولیس نیز ۳ درصد از سهامش به همین نحو واگذار شد.

مدیرعامل اسبق استقلال که در برنامه انتهای الوند شبکه دوم سیما حضور پیدا کرده بود، تاکید کرد: ایراد ای اف سی این است که چرا الباقی سهام واگذار نشده است و حداقل ۵۱ درصد باید سهام باشگاه‌ها واگذار شود. این سهام در اختیارم را هروقت بگویند به هواداران واگذار می‌کنم نه دولت.

فتح الله زاده توضیح داد: از استقلال حدود ۸ میلیارد تومان طلب از دهه ۸۰ دارم. من نمی‌توانم علیه باشگاه شکایت کنم خونم آبی است و باید حساب‌ها را وزارت ورزش ببندد.

وی اظهار کرد: این واگذاری الزام ای اف سی بوده و اشکالی ندارد. خانواده مرحوم پورحیدری نیز سهام دار هستند.

این مدیر فوتبالی توضیح داد: حذف ما از قصور مدیران گذشته است؟ ۱۰ سال از مدیریت ما گذشته است. مشکلات ما برای دو سه سال اخیر است ما نمی‌توانیم مجمع را عوض کنیم وزارت ورزش می‌تواند.

فتح الله زاده گفت: همه در حذف استقلال و پرسپولیس مقصر هستند. ۱۲ سال مدیرعامل بودم و از جام باشگاه‌ها حذف نشدیم و در آن زمان با عزیز محمدی کمیته تشکیل دادیم و شسته رفته مدارک را به ای اف سی می‌دادیم. از مدیران عامل سرخابی‌ها خواستم به ای اف سی بروند. دوستان باید جا بیندازند که دولت پولی به این دو باشگاه نمی‌دهد.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: آفتاب

کلیدواژه: علی فتح الله زاده باشگاه استقلال بدهی استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۵۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فناوری هوش مصنوعی و یادگیری ماشین با کاربرد‌های متنوع در تجزیه و تحلیل داده‌ها، امنیت سایبری، توسعه داروسازی، آهنگسازی و سایر صنعت‌ها در همه جا فراگیر شده‌اند. نجوم نیز از موضوع بسیار سودمند بوده؛ هوش مصنوعی برای مرتب‌سازی حجم عظیمی از داده‌ها برای جستجوی ناشناخته‌های کیهان استفاده می‌شود.

به گفته تیم بین المللی از اخترفیزیکدانان، اکتشاف‌هایی بدین صورت ابتدای مسیری است که هوش مصنوعی می‌تواند در آن شگفتی بیافریند.

محققان باور دارند، هوش مصنوعی می‌تواند درباره سیاره زمین و تاریخچه آن بسیاری از اطلاعات مهم و جدید را فراهم کند. این فناوری پیشرفته می‌تواند از داده‌های بزرگ و پیچیده‌ای که از نجوم و فیزیک برداشت می‌شود، به همراه الگوریتم‌ها و مدل‌های پیش‌بینی برای درک عمیق‌تر از جهان استفاده کند.

یکی از حوزه‌هایی که هوش مصنوعی می‌تواند در مورد کیهان کمک کند، بررسی داده‌های نجومی است. به کمک این فناوری، می‌توان از داده‌های تلسکوپ‌ها به طور موثر و بهینه برای تشخیص و مدل‌سازی اجرام فضایی استفاده کرد و الگوریتم‌های یادگیری عمیق را بر روی تصاویر نجومی پیاده کرد تا به شناسایی موارد ناشناخته در اجرام فضایی و کهکشان‌ها منجر شود.

همچنین، هوش مصنوعی می‌تواند در مطالعه کیهان و پایش رفتار آن کمک کند. با استفاده از مدل‌ها و الگوریتم‌های پیچیده، این فناوری قادر است الگو‌های جدیدی در پدیده‌های فیزیکی مختلف مانند تغییرات جو بر روی سیارات یا رخداد‌هایی نظیر انفجار‌های نجومی کشف کند.

به طور کلی، هوش مصنوعی می‌تواند تا حد زیادی به افزایش دقت و سرعت تحقیقات نجومی و فیزیکی کمک کند و ما را به درک بهتر و عمیق‌تر از جهان و جایگاه ما در آن نزدیکتر کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورزشکارانی که دیگر طلبکار نیستند!
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • استقلال از داوری طلبکار شد: پنالتی روزبه سوخت!
  • هوش مصنوعی ناشناخته‌های کیهان را کشف می‌کند
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • سهام مازاد سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران، واگذار نشده است
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد